Siirry suoraan sisältöön

Yhteistyö

Pelikaverit

Pelikaverit Ry järjestää lapsille ja nuorille harrastustoimintaa digitaalisilla alustoilla. Toiminnan tavoitteena on tuoda turvallisia aikuisia ja positiivista yhteisöllisyyttä suosittujen digipelien pariin.

Pelikaverit ry:n ohjaajat ovat koulutettuja, osaavia ja luotettavia aikuisia. Pelikaverit ry toimii digitaalisilla alustoilla, kuten VoIP-palvelu Discordissa sekä erilaisilla peliservereillä, tarjoten nuorille matalan kynnyksen yhteisöllisyyttä digiharrastamisen pariin. Lisäksi Pelikaverit ry edustaa esimerkiksi erilaisissa LAN -tapahtumissa ja tarjoaa mm. tukihenkilöitä yksittäisille nuorille.

 

EPA

eSports Production Association (EPA) on suomalainen e-urheilu lähetyksiin, selostamiseen ja kameraoperointiin keskittyvä porukka, jonka tarkoituksena on parantaa suomalaista e-urheilu livelähetys toimintaa. Tarjoamme joukkueille ja turnausjärjestäjille valmiin paketin johon kuuluu kaikki mitä livelähetyksen tekemiseen tarvitsee. EPA:n on perustanut: Amphis Gaming ry ja Vitical Esports ry.

Epa logo

Vitical eSports

Vitical eSports ry on nuorisotoimintaan ja kilpaurheiluun keskittyvä e-urheilu organisaatio, jonka tavoitteena on auttaa ja kehittää nuoria omalla e-urheilijan uralla. Tarjoamme hyvät puitteet ja mahdollisuudet pelaajille menestyä alan kokemuksemme ja valmentamisen avulla! Toimintamme kohdistuu tällä hetkellä CS:GO, Valorant ja NHL peleihin.