Siirry suoraan sisältöön

Toiminta

Faceit

EDivarin turnaukset ja sarjat järjestetään Faceit-pelialustalla. Faceit tarjoaa mahdollisuuden rakentaa kilpailullisia sarjoja ja turnauksia, joiden statistiikkaa voi seurata. Sarjoja ja turnauksia voidaan kustomoida organisaation tarpeisiin sopivaksi.

Jotta pelaaja voi osallistua EDivarin toimintaan on luotava tunnus Faceittiin. Tunnus mahdollistaa pääsyn EDivarin omaan turnaushuoneeseen.

 

CS:GO - Varjopelit

Pelikaverit Ry järjestää EDivarissa varjopelejä eli kaikille avoimia CS:GO-pelejä. Varjopeleissä höntsätään 5v5 otteluita sekä pelaillaan mm. Retake, 1v1 ja Duels -pelimuotojen parissa. Varjopelejä vetää Pelikavereiden ohjaajat ja sinne ovat tervetulleita kaikki pelaajat ja taitotasosta riippumatta.

EDivari varjopelit

CS:GO

EDivari pyörittää CS:GO-turnauksia, jotka ovat sarjaluontoisia spektaakkeleita. Sarjakauden aikana jokainen joukkue kohtaa toisensa swiss-sarjassa ja voittaja palkitaan sarjapistein. Sarjan perusteella joukkueet jaetaan divisiooniin pistejärjestyksen mukaisesti. Koko touhu huipentuu runkosarjan lopuksi pelattavaan lopputurnaukseen jokaisessa divisioonassa. Turnaukseen karsiutuvat kauden aikana parhaiten pärjänneet joukkueet.

 

toiminta