Siirry suoraan sisältöön
Edivari csgo

EDivari csgo

Edivarin CS:GO-turnaukset ovat sarjaluontoisia spektaakkeleita. Sarjakauden aikana jokainen taistelee paikasta lopputurnauksessa ja sarjassa menestyvät palkitaan sarjapistein. Koko touhu huipentuu runkosarjan lopuksi pelattavaan turnaukseen. Turnaukseen karsiutuvat kauden aikana parhaiten pärjänneet joukkueet.

Lopputurnauksen ottelut pelataan paras kolmesta-turnauskäytännön mukaisesti. Lopputurnauksessa hävinnyt joukkue tippuu pois turnaukesta ja voittaja jatkaa tietään kohti finaaliottelua

 

Swiss-sarjakäytäntö

Kaikki joukkueet aloittavat pelaamalla samassa sarjassa, ensimmäinen peli pelataan satunnaista tiimiä vastaan. Pelit ovat bo2 ja kartan voitosta saa yhden pisteen. Pelit voivat siis päättyä joko 2-0, 1-1 tai 2-0 tilanteeseen.

Pelissä 2 pistettä saaneet pelaavat seuraavan pelinsä vastakkain, 1 pistettä saaneet vastakkain ja edelleen 0 pistettä saaneet vastakkain. Näiden pelien pisteet lasketaan yhteen ja joukkueilla on kasassa pisteitä 0-4. Jälleen seuraavalla kierroksella vastassa ovat saman pistemäärän saaneet joukkueet.. Tätä jatketaan kunnes neljä viikonloppua on pelattu, ja on saatu eri joukkueille 0-8 pistettä.

Pelimuotoa kutsutaan Swissiksi tai ”Sveitsin turnausmenetelmäksi”. Swissiä pelaamalla saatujen pisteiden perusteella joukkueet jaetaan kahteen divisioonaan. Hyvin Swississä pärjänneet (enemmän pisteitä saaneet), Osujat, jatkavat Divari 1:een, kun vähän huonommin menestyneet, Hosujat, jatkavat kamppailuaan Divari 2:ssa.