Siirry suoraan sisältöön

edivari

EDivari lyhyesti

EDivari on suomalainen elektronisen urheilun harrasteliiga. Tarkoituksena on mahdollistaa kilpailullinen harrastustoiminta kaikentasoisille pelaajille. EDivari haluaa kannustaa tiimityöskentelyyn ja on mukana edistämässä tervehenkistä yhteisöä pelaamista harrastaville. Toiminta on tarkoitettu niille, jotka eivät ota pelaamista liian tosissaan. Tavoitteena on yhdistää pelaajakantaa ja rakentaa toimivia yhteyksiä eri sukupolvien välille.

EDivari on kasvava yhteisö, jonka toiminta ja tiedotus on pääasiassa EDivarin Discord-kanavalla. Toimintaa markkinoidaan webbisivun, Twitterin ja Twitchin avulla.

EDivari toimii täysin talkoovoimin ja pyöritämme Counter-Strike: Global Offensive sarjaa. Otteluita  striimataan Edivarin Twitch kanavalla selostuksella varustettuna.

 

Päätiedotuskanava

EDivari on kasvava yhteisö, jonka toiminta ja tiedotus on pääasiassa Edivarin Discord-kanavalla. Tämä on se paikka missä haluat olla jos EDivarin toiminta kiinnostaa! Discordissa keskustelemme pelaajakantamme kanssa ja kanavalla tiedotetaan uusista tapahtumista, kuten turnauksista ja alkavista sarjoista.

Kanavalla onnistuu myös peliseuran tai jokkueen etsiminen. Me EDivarissa haluamme kannustaa osallistujiamme yhteisöllisyyteen, joten rohkeasti vaan juttu kulkemaan ja serverille!

Discord

EDivari tulavaisuudessa

Tulevaisuudessa EDivari haluaa kehittyä useita sarjoja pyörittäväksi sukupolvia yhdistäväksi toimijaksi elektronista urheilua harrastavien keskuudessa. Tavoitteena on mahdollistaa kannustava ympäristö kaiken tasoisille pelaajille pelistä riippumatta.

Haluamme toimia negatiivista internet yhteisöä vastaan ja toimia esimerkkinä useille eri sukupolville. Tulevaisuudessa EDivari järjestää isoja turnauksia ja jännittäviä runkosarjarjoja pitkin vuotta, jossa jokainen pelaaja tuntee kuuluvansa joukkoon.

Haluamme kehittää nykyistä CS:GO sarjaa kattamaan useita divisioonia tavanomaisen joukkue urheilun tapaan ja järjestää yhä isompia turnauksia yhteistyössä alan toimijoiden kanssa. Tapahtumatoiminta alotetaan myös muissa peleissä, jonka tavoitteena on tehdä EDivarista kansallinen käsite.

Esimerkillä olemme mukana ohjaamassa yhteisöä toimimaan yhdessä yhteisen hyvän edistämiseksi ja e-urheilun arkipäiväistämiseksi.