Siirry suoraan sisältöön

Ensimmäinen kausi alkaa 29.8!

Edivarin ensimmäisen CS:GO kauden alkuun on enää reilu viikko! Ilmoittautuminen sulkeutui 15.8 ja Edivarin väki on onnistunut houkuttelemaan noin 20 joukkuetta mukaan leikkiin! Kohta mennään taas midiin ryminällä!

Pilottikauden kahdeksasta joukkueesta jäi touhua jatkamaan muutama joukkue ja näiden vanhojen rinnalle saamme uuteen kauteen yli tuplasti lisää! On helppo olla fiiliksissä ja huomata, että höntsä/harraste CS vetää puoleensa yhä enemmän porukkaa, jes!

Kauden aikana joukkueet ovat jaettu kahteen sarjaan taitotason mukaan. Pelit alkavat 29.8 ja viimeiset pelit ovat 07.11. Pelejä pelataan sunnuntaisin ja ottelut alkavat klo 19. Kauden päätyttyä alemman sarjan joukkueiden on mahdollista karsia ylempään sarjaan. Tämä tarkoittaa luonnollisesti myös sitä, että ylemmän sarjan heikoiten pärjänneet ovat vaarassa pudota alemmas sarjatasolla. Dramaattisia käänteitä siis jälleen luvassa!

Pelejä striimataan normaaliin tapaan Edivarin Twitch kanavalla ja lisätietoja sarjasta ja muusta aiheeseen liittyvästä voi udella osoitteesta info@edivari.org tai Edivarin Discordista.

Noni! Mihi mennään?!